Compatible

Solar Support

Partners - compatible

Voor ballastvrije montagesystemen voor fixatie van zonnepanelen is de Solarfix, the obvious choice, als het erop aan komt dat er een solide, stormvast en betrouwbare montageconsole voor platte daken vereist is.

Het lichtgewicht Solarfix montageconsole is uitgebreid getest door DEKRA EXAM GmbH op diverse typen dakisolatie en dakconstructies in combinatie met verschillende bevestigingsmiddelen. Deze zeer uitgebreide hoeveelheid aan horizontale en vertikale krachten zijn in een Applicatiematrix samengevat en beschikbaar voor de nationale en internationale fabrikanten van montagesystemen voor zonnepanelen.

Deze geteste waarden van de krachten zijn voor de fabrikanten vereist om gefundeerde anker calculaties te maken, welke vereist zijn om betrouwbaar ballastvrij zonnepanelen op platte daken te plaatsen en met de vereiste garanties. Dit kunnen volledig verankerde- of hybride verankerde projecten zijn.

Compatible Partners zijn fabrikanten die de benodigde anker calculaties kunnen maken van ballastvrije montagesystemen in combinatie met de Solarfix van Eyecatcher Solar Support, maar die niet zelf de Solarfix uitleveren. Op tekening worden de posities en de aantallen Solarfixen aangegeven, welke af te nemen zijn rechtstreeks bij Eyecatcher Solar Support.

Onderstaande firma’s zijn Compatible Partners:

Eyecatcher Solar support compatible partners Solarfix montage zonnepanel...

Partners voor Solide en
Licht Gewicht oplossingen

Betrouwbare en bewezen PV-systemen gekoppeld aan het Solarfix montage anker voor een solide bevestiging op licht daken en hoogbouw.

X