Over Eyecather

Over ons

The best services for
The best Clients

Eyecatcher Solar Support verzorgd een veilige daktoegang, een veilig werkbaar dakvlak, installatie en het waterdicht inwerken van Solarfix montage consoles voor frames van zonnepanelen.

Een vlotte en veilige start van een PV project is waardevol en mogelijk met het complete leveringsprogramma van Eyecatcher Solar Support. Voor het one-stop-shoppen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen een compleet veilige toegang via de buitenzijde van het gebouw middels een trappentoren. Op het dakvlak staat voor aanvang van de werkzaamheden al een complete dakrandbeveiliging klaar. En voor het mechanisch- en niet mechanisch fixeren van elk type- of merk onderconstructie worden montageconsoles type Solarfix Low geplaatst en waterdicht ingewerkt. Uw hoeft zich enkel te focussen op uw eigen expertise, het plaatsen van de frames en zonnepanelen. Klinkt deze support als iets dat ook al uw projecten nodig hebben ?

Neem gerust vandaag nog contact met ons op voor Solar Support at the Highest Level.

Kennis van verankeringen
en veilig werken

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verankeringen en veilig werken op hoogte zijn wij een partner voor een professionele, betrouwbare en veilige aanleg van PV-systemen op daken.

23 +

KENNIS

100 +

TRANSPARANT

125 +

ONTZORGEND

100 +

Get cost estimate
X