Frames PV Systemen

PV Systemen

Frames PV Systemen

Eyecatcher Solar Support bedient u, naast het ultra licht gewicht montage console Solarfix, ook van een (ultra) licht gewicht onderconstructie.

De vastgoed eigenaar- of opdrachtgever heeft op deze wijze maar één aanspreekpunt als het gaat om montage console, licht gewicht frame en PV-panelen.

De steeds groter wordende PV modules stellen producenten van bevestigingssystemen voor bijzondere uitdagingen. Betrouwbare en flexibele bevestigingssystemen, die niet alleen zware

sneeuwval en wind trotseren, maar ook een snelle en ongecompliceerde constructie bieden en dus kosten besparen bij de montage, zijn gewilder dan ooit.

Het gereduceerde productconcept van de COMPACTFLAT SN 2 overtuigt met zijn hoge draagvermogen en weerstand bij extreme weersomstandigheden. Het kosten geoptimaliseerde bevestigingssysteem kan snel en eenvoudig met een paar eenvoudige stappen op platte daken worden gemonteerd en maakt het nu mogelijk om PV module-afmetingen tot 2.384 x 1.303 mm te

installeren. Dankzij afzonderlijke, reeds voor gemonteerde componenten van het verder ontwikkelde bevestigingssysteem is voor de montage nog maar één monteur nodig. Zo worden tijd en kosten bij de montage effectief bespaard.

 • Innovatief
 • Licht gewicht
 • Rekenmodules
 • Internationaal leverbaar

Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact met ons op.

Mounting Systems frame en solarfix zonnepanelen Solar Support website

ONZE KENMERKEN

 • Betrouwbaar

  01

  Onze producten zijn uitgebreid getest en degelijk bevestigd.

 • Duurzaam

  02

  Materialen zijn geselecteerd op lange levensduur in een buiten omgeving.

 • Voordelig

  03

  Scherpe prijzen en snel te monteren wat de uiteindelijke prijs voordelig maakt.

Contact

Heeft u hulp nodig?

+31 (0)172 575 570
X