Established

Solar Support

Partners - established

Voor ballastvrije montagesystemen voor zonnepanelen is de Solarfix, the obvious choice, als het erop aan komt, dat er een solide, stormvaste en betrouwbare montageconsole voor platte daken vereist is.

De Solarfix montageconsole is uitgebreid getest door DEKRA EXAM GmbH op diverse typen dakisolatie en dakconstructies in combinatie met verschillende bevestigingsmiddelen. Deze zeer uitgebreide hoeveelheid aan horizontale en vertikale krachten zijn in een Applicatiematrix samengevat en beschikbaar voor de nationale en internationale fabrikanten van montagesystemen voor zonnepanelen.

Deze geteste waarden van de krachten zijn voor de fabrikanten vereist om gefundeerde calculaties te maken, welke vereist zijn om betrouwbaar ballastvrij zonnepanelen op platte daken te plaatsen en met de vereiste garanties.

Established Partners zijn fabrikanten, die de benodigde calculaties kunnen maken van ballastvrije of hybride montagesystemen in combinatie met de Solarfix van Eyecatcher Solar Support. Tevens leveren deze partners de Solarfix tegelijk met de frames.

Onderstaande firma’s zijn Established Partners:

solar-support-partners-established

Partners voor Solide en
Licht Gewicht oplossingen

Betrouwbare en bewezen PV-systemen gekoppeld aan het Solarfix montage anker voor een solide bevestiging op licht daken en hoogbouw.

X