Verankeren PV Systemen

Solar Support

Verankeren PV Systemen

MECHANISCH VERANKEREN VAN ZONNEPANELEN
Zonnepanelen monteren op (ultra) lichte dakconstructies, grote hoogte of schuine daken met dakbedekking of in gebieden met hoge windbelasting? Dan is de Solarfix als montage console voor PV-panelen de beste en juiste keuze. Het Solarfix ballastvrije montagesysteem veranker je rechtstreeks aan de dakconstructie. Hierdoor is het mogelijk om geen ballast te gebruiken.

Ontbreekt de expertise of kunde om in de dakbedekking en de dakconstructie gaten te boren en verankeringen te plaatsen, dan biedt Eyecatcher Solar Support de uitkomst. Door deelname aan onze opleiding worden de installateurs getraind in het plaatsen van de Solarfix montage consoles op daken met een hout- of staalplaatconstructie door middel van speciale dakschroeven of een tuimelanker. Voor betonnen dakconstructies worden betonankers gebruikt. De lengte van de schroeven of ankers kan worden afgestemd op de dikte van het isolatiemateriaal. De posities worden afgestemd op het opgegeven legplan.

CERTIFICAAT VOOR STORMVAST VAKWERK OP HOOG NIVEAU
Op zoek naar een certificaat voor u en uw organisatie als het gaat om een nette, correcte en deskundige montage van Solarfix consoles voor PV-panelen op platte en licht hellende daken? Dan bent u bij Eyecatcher Solar Support aan het juiste adres. Met zeer veel jaren ervaring vanuit het installeren van ankerpunten voor onze divisie van Valbeveiliging, wordt de opgedane kennis en kunde nu ook ingezet voor de plaatsing van Solarfix montage consoles voor zonnepanelen.

Het training pakket aan mogelijkheden bestaat uit de volgende disciplines :

 • Maatvoeren van de posities van de Solarfix montage consoles
 • Assembleren van de Solarfix montage consoles
 • Mechanisch fixeren van de Solarfix aan de dakconstructie
 • Waterdicht inwerken van de Solarfix

Deze montage console voor het fixeren van alle typen en merken frames is al sinds 2010 gelanceerd op de markt, is op vele projecten en locaties in de Europa gemonteerd en bewezen een betrouwbare keuze te zijn. Maak vandaag nog een afspraak en zorg dat u en- of uw collega’s dit certificaat in bezit krijgt.

ONZE KENMERKEN

 • Betrouwbaar

  01

  Onze producten zijn uitgebreid getest en degelijk bevestigd.

 • Duurzaam

  02

  Materialen zijn geselecteerd op lange levensduur in eenh buiten omgeving.

 • Voordelig

  03

  Scherpe prijzen en snel te monteren wat de uiteindelijke prijs voordelig maakt.

Contact

Heeft u hulp nodig?

+31 (0)172 575 570
X