Solar Support

PBM's

Voor het veilig werken op hoogte met of zonder de aanwezige valbeveiligingssystemen zijn goede en comfortabele persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) een must. Zeker als de PBM’s gedurende de werkzaamheden constant worden gedragen. Ook een eenvoudig en snel aan te trekken harnasgordel verdient zichzelf snel terug.

Eyecatcher Solar Support BV biedt voor de monteurs van zonnepanelen op platte en hellende daken een selectie aan PBM’s die voor die werkgebieden geschikt zijn. Niet alleen personen moeten gezekerd zijn tegen vallen van hoogte, maar ook gereedschappen. Een eenvoudige tool lanyard voorkomt schade en tijdverlies.

Daarnaast zijn er diverse trainingen beschikbaar voor het werken op hoogte, gebruik van PBM’s en het monteren van consoles voor frames van Zonnepanelen op platte daken. Door het volgen van de trainingen zijn personen deskundig en beter voorbereid voor de werkzaamheden op hoogte.

In onze Shop vindt je PBM sets voor Platte en Hellende Daken, alsook gereedschapslijnen. Heb je advies nodig bij het selecteren van de juiste harnasgordel, vallijn, valstopblok of positioneringslijn, neem gerust contact met ons op.

 • Breed assortiment
 • Platte en Hellende daken
 • Brede kennis
 • Kwaliteit

Al deze kwalitatief hoogwaardige valbeveiligingssystemen voldoen aan de Europese Normen en zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door DEKRA Exam GmbH. Daarmee bent u verzekert van veilige producten.

ONZE KENMERKEN

 • Betrouwbaar

  01

  Onze producten zijn uitgebreid getest en degelijk bevestigd.

 • Duurzaam

  02

  Materialen zijn geselecteerd op lange levensduur in een buiten omgeving.

 • Voordelig

  03

  Scherpe prijzen en snel te monteren wat de uiteindelijke prijs voordelig maakt.

Contact

Heeft u hulp nodig?

+31 (0)172 575 570
X